Chicopee Microfibre Economy
 
100% microvezel doek

Chicopee Microfibre Economy

 

De Chicopee® Microfibre Economy heeft dezelfde uitstekende schoonmaakprestaties als traditionele geweven microvezeldoeken, maar zonder het risico van kruisbesmetting. Speciaal ontworpen voor eenmalig gebruik, wat het wassen  van het doek  overbodig maakt.  Hierdoor wordt er tijd bespaard, de hygiëne verbeterd en worden er ook nog  99,99% van de bacteriën verwijderd. 


Voor het reinigen van tablets, smartphones en andere beeldschermen, kan het doek droog worden gebruikt.

    Problemen

 

  • Een artikel gepubliceerd in het American Journal of Infection      Control meldt dat 93%** van de  gewassen microvezeldoeken nog steeds gevaarlijke hoeveelheden bacteriën bevatten, ook na het  wassen.
  • Tijd is het meest kostbare onderdeel bij het schoonmaken van gebouwen, het hele wasproces neemt veel van deze kostbare tijd in beslag.
  • Van traditionele schoonmaakdoeken is aangetoond dat ze mogelijk meer dan 30%* van de ziektekiemen verspreiden. Ze nemen ze op en brengen ze vervolgens over op het  volgende schoon te maken  oppervlak.

 Oplossingen

 

  • Microvezeldoeken voor éénmalig gebruik bieden dezelfde 99,99% * bacteriënverwijdering als geweven doeken, zonder het  risico dat    wassen  met zich meebrengt
  • Microfibre  Economy  is ontworpen om gedurende een  beperkte tijd te gebruiken en daarna weg te gooien waardoor waardevolle tijd wordt bespaard.
  • De unieke  structuur van de  Microfibre  Economy  zorgt  ervoor  dat  de bacteriën in het  doek  worden vastgehouden en niet worden verspreid op het volgende oppervlak.


*  Extern gecertificeerd voor het maken van officieel gedocumenteerde testmethoden om een 4-log verwijdering van S.aureus en E.Coli van           een oppervlak van roestvrij staal, waarbij 0 procent wordt overgebracht naar een tweede oppervlak.

** American Journal of Infection Control, Laura Y. Sifuentes, PhD et al, 41 (2013) 912-5.

Microfibre Economy
Uniek 100% microvezel doek voor eenmalig gebruik.


Bestelnummer: TB1600895. Kleur: wit. Afmeting doek: 34 x 31 cm. Doeken per polybag: 20. Polybags per doos: 20. Type vouw: 1/4 Fold.